آموزش سئو : 0 تا 100 یادگیری تا انجام پروژه واقعی
شما هم اکنون در حال مطالعه این محتوا در مورد آموزش سئو هستید! به یکی از این دو دلیل ؛ یا در خصوص سئو تحقیق می کنید و می خواهید بدانید سئو چیست و چه کاربرد هایی دارد و در واقع به دنبال آگاهی از دانش روز هستید و یا کسب و کاری در فضاهای مجازی و اینترنت دارید که قرار است با شناخت و اجرای سئو دقیقا فروشتان بیشتر شود ، بهتر دیده شوید و اهدافی از این دست!
ما هم با در نظر گرفتن هر دوی این اهداف تلاش می کنیم نوشتاری ارزشمند ، صحیح و دقیق ارائه کنیم تا شما از مدت زمانی که برای مطالعه این مطلب در نظر گرفتید نهایت بهره را برده و در آخر پشیمان نباشید!
قطعاً شما هم همین الان از طریق جستجو یا همان سرچ کلمه یا عبارتی مثل “آموزش سئو” به ما رسیده اید ؛ حتما کلماتی را در موتور جستجوگر خود تایپ کرده و بر روی اولین لینک های ارائه شده کلیک کرده اید ؛ پس کار ما خوب بوده که توانستیم شما را تا اینجا در کنار خودمان داشته باشیم!
آموزش سئو واژه ای بسیار پر جستجو توسط افرادیست که علاقه مند هستند مسائل روز بهینه سازی موتور جستجو و رازهای سئو کردن سایت را یاد بگیرند. اما یادگیری سئو چگونه است؟ از کجا شروع کنیم و اصلا از چه کسی یاد بگیریم؟ منابع معتبر آموزش سئو کدام هستند و کلا چه چیزی درست و چه چیزی اشتباه است؟
بسیاری از افراد علاقه مند هستند سئو را یاد بگیرند تا بتوانند خودشان سئو انجام دهند ، اما مشکل اینجاست که روش ها و به طور کلی فراگیری سئو به شدت سخت ، زمان بر و پیچیده است ، حتی در بسیاری از مواقع اطلاعات کافی و درست در اختیار شما قرار نمی گیرد ، بهتر است یا آموزش سئو را بصورت تخصصی و حرفه ای نزد یکی از سئوکاران با تجربه بیاموزید یا سایت خود را به یک سئوکار حرفه ای بسپارید.
در هر حال برای فراگیری سئو رجوع به مقالات خارجی تاکید می شود و همچنین مطالعه و مقایسه روش های مختلف را پیشنهاد می دهیم ، همچنین مشاهده ویدئو های مرتبط با سئو و یا حتی شروع یک پروژه واقعی جهت روبرو شدن با پروسه سئو می تواند کمک شایانی به شما در مراحل آموزش سئو بکند.
SEO این واژه جادویی که قرار است تکنیک ها و مباحث جدی در بحث رتبه گرفتن در گوگل را یادآور شود و همچنین معرفی و چگونگی به کار گیری آن برای کسانی که حداقل یک سایت مربوط به کسب و کار خود دارند و یا می خواهند به یک متخصص سئو تبدیل شوند.
در این آموزش سئو ممکن است با محتوایی روبرو شوید که برای شما شکل تکراری دارند ، اما پیشنهاد می کنم ضمن مرور آنها برای خود این چالش را به وجود بیاورید که آیا هنوز به درستی از آنها در کنار باقی موارد آموزشی می توانید استفاده کنید یا خیر
سئو چیست و چرا نام آن SEO است؟
سئو مجموعه روش های پیچیده جهت شناسایی روش های رتبه بندی و تنظیمات پیشرفته جهت هماهنگی و سازگاری با الگوریتم های موتورهای جستجو است.
برای مبتدیان ، تعریف بالا از سئو ممکن است کمی پیچیده باشد ؛ به عبارت ساده تر، بهینه سازی موتور جستجو یک راه برای بهبود وب سایت شما است تا به موقعیت های بالا در نتایج جستجو گوگل، یاهو، بینگ یا سایر موتورهای جستجو نزدیک شوید.
هنگام انجام جستجو در Google (یا هر موتور جستجوی دیگر) ترتیبی که نتایج آن به نمایش در می آید، بر اساس الگوریتم های پیچیده است. این الگوریتم ها تعدادی از عوامل را به حساب می گیرند تا تصمیم بگیرند که کدام صفحه وب باید در وهله اول، مکان دوم و غیره نمایش داده شود.
بهینه سازی وب سایت شما برای موتورهای جستجو مزیتی نسبت به سایر سایت های غیر بهینه سازی شده می دهد و شانس شما را برای رتبه بندی بالاتر افزایش می دهد.
واژه سئو یا به انگلیسی SEO از جمله کوتاه شده : Search Engine Optimization و معنی آن به فارسی یعنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو است.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی یک کلمه را در گوگل سرچ می کنید به نتایجی می رسید و حتما فکر می کنید چرا این چند سایت رتبه بالاتری از باقی سایت ها دارند ، چه تفاوتی میان این چند سایت با باقی سایت ها وجود دارد که در ابتدای نتایج گوگل دیده می شوند، خوب ما به آن پاسخ می دهیم!
سئو چگونه کار می کند؟
قبل از اینکه بدانید سئو چگونه کار می کند بیاید اول فرق بین نتایج جستجو به اصطلاح طبیعی و پولی را درک کنیم.
بنای نتایج جستجوی گوگل بر دو اساس است :
- نتایج بر اساس طبیعی ( سئو )
- نتایج بر اساس پرداخت شده (گوگل ادز )
همانطور که گفته شد سئو برای کمک به سایت هایی است که می خواهند در نتایج جستجو رتبه بالایی کسب کنند و البته بدون پرداخت هزینه در صفحات اول ظاهر شوند، به همین ترتیب مشخص است که نتایج جستجو بر اساس پرداخت شده یا همان تبلیغات در گوگل نمی تواند هدف اصلی سئو باشد و مربوط به سیستم تبلیغاتی گوگل ادز است.
همانطور که در بالا مشاهده می کنید در قسمت بالایی تبلیغ با AD مشخص شده ، اما یکی از دلایلی که بیشتر مردم ترجیح می دهند با روش سئو طبیعی در گوگل ظاهر شوند ، هزینه های زیادی است که باید در قبال نمایش آگهی در صفحه اول پرداخت کنند ، هزینه هایی که مخصوصا در ایران با توجه به قیمت بالای دلار منطقی به نظر نمی رسد.
آیا سئو کار سختی است؟
موتورهای جستجو مانند Google ، Bing و Yahoo! بر اساس الگوریتم های مختلف نتایج جستجو را رتبه بندی می کنند. حال این سوال پیش می آید که آیا می توانیم این الگوریتم ها را شناسایی کنیم؟ جواب بله و خیر است.
حداقل گوگل بیش از 200 عامل رتبه بندی را استفاده می کند، گرچه ما بسیاری از آنها را می شناسیم: محتوای با کیفیت ، بک لینک ها یا موارد فنی مانند سرعت سایت ، البته بسیاری از آنها به عنوان یک راز نگه داشته می شوند.
چگونه می توانم سئو را یاد بگیرم؟ آیا به کمک کسی احتیاج دارم؟
خیلی از نکات و مطالب سئو را می توانیدخودتان مطالعه و درک کنید ، اما برخی موارد و نکات شاید به کمک شخصی که توانایی آموزش سئو را دارد نیاز دارید. بحث تدریس خصوصی سئو نیز یکی دیگر از پیشنهادات ما است.
با صرف زمان و پشتکار اموزش سئو از پایه را انتخاب کنید تا اصول و اساس سئو را بیاموزید.
در این راهنمای نهایی سئو برای مبتدیان ، تمام مباحث مهم و اصول سئو را پوشش خواهیم داد. با ما همراه باشید تا با آموزش 0 تا 100 سئو به شما کمک کنیم.
اصطلاحات سئو
- سئو داخلی و سئو خارجی
- سئو کلاه سفید، سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری
سئو داخلی و سئو خارجی چیست؟
سئو داخلی به معنای بهینه سازی داخلی سایت برای تأثیرگذاری بر نتایج جستجوی ارگانیک است، به طور مثال این موارد زیر کارهایی است که می توانید در وب سایت انجام دهید:
- نوشتن توضیحات متا برای هر صفحه
- عناوین جذاب
- ساختار URL
- بهینه سازی تصاویر
- محتوا نویسی
- ایجاد داده های ساختاری یا همان اسکیما
- بهبود سرعت سایت
و اما سئو خارج از سایت به کلیه فعالیتهایی را که می توانید برای بهبود سئو از طریق گرفتن بک لینک از وب سایت های دیگر انجام می گیرد، می گویند.
- تبادل لینک
- خرید بک لینک
- پست های مهمان یا رپرتاژ
- رسانه های اجتماعی
- نوشتن مطالب ارزشمند که باعث می شود مردم به وب سایت شما لینک دهند.
سئو کلاه سفید چگونه است؟
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید سئو کلاه سفید به روش هایی زیر گفته می شود:
- نوشتن محتوای مفید و خوب
- لینک سازی طبیعی
- برندسازی
- داشتن یک استراتژی محتوا سازی
- رعایت سئو داخلی
- تحقیقات کلیدواژه
- تمرکز روی کیفیت سایت
سئو کلاه سیاه چگونه است؟
و در مقابل سئو کلاه سیاه نیز معمولا به روش های زیر متکی هستند:
- میانبرهای پنهان و دزدکی
- متن های مخفی
- پر کردن صفحه از کلمات کلیدی
- دستکاری لینک ها
- بک لینک بی ربط
- استفاده از مزرعه لینک
- کامنت اسپم
همانطور که پیداست سئو کلاه سیاه مجموعه ای از شیوه های غیر اخلاقی برای بهبود رتبه وب سایت در نتایج موتور جستجو است؛ آنها طوری طراحی شده اند که موتورهای جستجو را تحت تأثیر قرار دهند در حالی که فاکتور انسانی را در نظر نمی گیرند.
سئو کلاه سیاه می تواند در مدت زمان کوتاه شما را به صدر نتایج برساند ، اما موتورهای جستجو احتمالاً دیر یا زود وب سایت را جریمه و حذف می کنند.
سئو کلاه سفید مجموعه ای از تکنیک های اخلاقی است که به رهنمودها و رعایت قوانین می پردازد.
بخش های اصلی سئو کلاه سفید عبارتند از:
- کیفیت و محتوای مرتبط
- بهینه سازی کلی وب سایت
- ساختمان پیوند
سئو کلاه سفید یک استراتژی بلند مدت است که با هدف بهبود تجربه کاربر انجام می شود.
فراگیری سئو چگونه است؟
یادگیری سئو یک فرایند زمان بر و گاهی هزینه بر است ، اما با توجه به جایگاه شما ممکن است فراگیری سئو کمک زیادی به موقعیت شما در کسب و کارتان بکند، فارغ از اینکه دلیل شما برای یادگیری سئو چیست ، مسئله آموزش سئو بیشتر به این بر میگردد که شما قصد دارید به هر حال سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا دهید.
به محض اینکه شما وارد دنیای سئو شوید با انبوهی از اطلاعات پیچیده ، منطقی و غیر منطقی روبرو میشوید ، اما به یاد داشته باشید سئو مملو از اطلاعات، تکنیک ها و ترفند هایی است که به شما کمک می کنند در رتبه سایت تاثیر بگذارید حال ممکن است این تاثیر خیلی مثبت باشد یا حتی رتبه را دچار تنزل کند.
در ابتدای این آموزش سئو ، من به عنوان یک متخصص سئو که سال ها با رفتار گوگل سرو کار دارم یک نکته طلایی را به شما گوشزد می کنم و پیشنهاد می کنم جهت انجام سئو بصورت آکادمیک و اصولی ، به طور کلی از روش هایی استفاده کنید که در حداقل آینده نزدیک دچار ضربه از طریق الگوریتم های گوگل نشوید.
یاد بگیرید محتوای مناسب تولید کنید
چیزی که در سئو خیلی به گوش شما خواهد خورد : توانایی تولید محتوای قوی و غنی است ، در واقع این بر می گردد به کاربرانی که به دنبال پاسخ صحیح و کامل هستند؛ گوگل یک ابزار پاسخگو است ، از همه مهمتر مردم برای دریافت پاسخ خود به سراغ گوگل می آیند و از آن انتظار دریافت پاسخ هایی قانع کننده و قابل اعتماد دارند، پس گوگل در انتخاب سایت هایی که اطلاعات صحیح و غنی دارند خیلی حساس است و همواره سعی می کند سایتهایی را در نتایج جستجو به رتبه بالا برساند که این مسئله را رعایت می کنند.
اما همزمان همیشه این سوال برای شما پیش می آید که محتوای خوب چیست و چه شرایطی باید داشته باشد؟
محتوای خوب چه ویژگی هایی دارد؟
برای شروع این سوال خوب است و برای اطلاع شما هم خوب است که بدانید محتوا فقط متنی نیست و نوشتن صرفا یکی از اجزای محتوا به حساب می آید ، در واقع محتوا شامل خیلی چیزهای بیشتری است مانند : ویدیو ، عکس ، اینفوگرافی پادکست ، نمودار ، فرم ها و خیلی چیز های دیگر
حال که متوجه شدید سئو فقط فنی نیست ، باید خود را مورد بررسی قرار دهید که در چیزهای دیگری توانایی دارید ، خیلی از مردم زاتا نویسنده خوبی هستند یا در ساخت پادکست و ویدیو استعداد دارند.
البته خبر خوب این است که هیچ انتهایی برای نوشتن مطلب و محتوای خوب وجود ندارد ، به این معنی که هر چقدر بتوانید کیفیت محتوا را بالاتر ببرید قطعا بهبود پیدا می کند ، در واقع این یک ابزار قدرتمند نزد شماست که گوگل به آن اهمت زیادی قائل می شود.
نقش محتوا در سئو بسیار پر رنگ است به نحوی که به آن لقب پادشاه را در سئو داده اند.
بر خلاف محتوا نویسی ، سئو فنی پر از پیچیدگی هایی است که دائما در حال تغییر هستند و نمی توان با یک بار فراگیری آن ها ، کار را تمام کرد ، سئو نیازمند تحلیل ، آموزش و به کار گیری دائمی آن است تا بتوانید در روند تغییر الگوریتم ها از دانش بروز خود به نفع رتبه بندی سایت خود استفاده کنید.
آموزش سئو در آپسئو بصورتی ترکیب بندی شده است که بیشتر افراد علاقمند به فراگیری نحوه قرار گرفتن در صفحه اول گوگل بتوانند اطلاعات کاملی از آنچه قرار است با آن سایت خود را سئو و یا بهینه سازی کنند به دست بیاورند.
آخرین بروز رسانی این محتوای آموزشی، در تاریخ 12/12/2023 یا 21 آذر سال 1402 می باشد.
نیازمندی های این محتوا برای یادگیری سئو
انتظار می رود هر فرد علاقمند به سئو حداقل آشنایی به اصطلاحات فنی وب را داشته باشد.
- آشنایی با اصطلاحات سئو
- آشنایی با اصطلاحات طراحی سایت
ما در آپسئو همواره سعی می کنیم مطالب و مقالات آموزش سئو را منتشر کنیم ، عقیده داریم آموزش سئو ، ذهن مخاطب را برای درک مفهوم واقعی سئو هموار می کند بطوریکه درک بهتری از مراحل کار به دست می آورد.
اگر به سئو و ارتقا سایت در گوگل علاقه مند هستید با مطالعه مطالب آموزش سئو یاد بگیرید چطور یک سایت سئو می شود.
الگوریتم های گوگل و عملکرد آن ها را بشناسید و با یادگیری سئو آن ها را به کار بگیرید ، یادتان باشد سئو را از ابتدا برای کاربر پیش ببرید و سعی نکنید حتما تمام موارد را بصورت صد در صد انجام دهید ، الویت گوگل کاربر است پس سایت را برای کاربران و مردم سئو کنید نه برای ربات های گوگل
فراموش نکنید همیشه نرخ فرار و کیفیت دسترسی به سایت را مورد کنترل قرار دهید و اطمینان حاصل کنید سایت شما یک سایت کاربر پسند است ، برای آشنایی با مطالب سئو و آموزش سئو اینجا با ما باشید.
اگر می خواهید سئو را یاد بگیرید ، باید برای کارهای خلاقانه ، فنی و تحلیلی آماده باشید.
به عبارت ساده ، سئو مربوط به ارائه وب سایت مناسب برای افراد مناسب است.
این مسئله فقط مربوط به یک ساختار کامل یا پیشینه فنی وب سایت نیست، وب سایت شما باید با محتوای با کیفیت و بهینه سازی شده متناسب با نیاز مخاطبان آماده شود و البته ، این کار باید به اندازه کافی خوب باشد تا بتواند از وب سایت های دیگر بک لینک بگیرد.
مراحل اصلی روند بهینه سازی موتور جستجو چیست؟
همانطور که در بالا ذکر شد، سئو یک فرایند استاتیک نیست بلکه یک چارچوب با قوانین و فرآیندهای مختلف است. بصورت ساده سئو می تواند به 2 مرحله اصلی تقسیم شود:
سئو داخل سایت
قوانینی که در سایت شما اعمال می شود تا موتور جستجو با سایت شما دوستانه تر برخورد کند.
سئو خارج از سایت
چگونه وب سایت یا وبلاگ خود را معرفی و تبلیغ می کنید تا موتورهای جستجو بتوانند بهتر رتبه بندی کنند.
با این ترفندهای ساده شما می توانید وب سایت خود را از دیدگاه موتور جستجو جذاب نمایش دهید و باعث افزایش رتبه شوید.
اگر به درستی مطالب آموزش سئو را مطالعه و دنبال کنید، قابلیت استفاده و اعتبار وبسایت یا وبلاگ شما بهبود خواهد یافت.
علاوه بر دستورالعمل فوق، ساختار یک وب سایت نیز برای اهداف سئو اهمیت دارد.
در ادامه این مقاله من اهمیت ساختار وب سایت برای وب سایت بهینه سازی شده و در مورد اجزای ضروری یک وب سایت بهینه سازی شده را آموزش خواهم داد. همچنین مسائلی مانند کدام صفحات نباید از وبسایت شما گم شوند، چه سایتی با کیفیت بالا است و چرا منو سایت و ساختار URL برای SEO اهمیت دارد.
اگر به طور جدی دو عامل ساختار وب سایت و راهنمایی های سئو را رعایت کنید، متوجه می شوید همه چیز در سئو ساده است ، به موتورهای جستجو کمک کنید به وب سایت شما اعتماد کنند.
آموزش سئو خارج از سایت
علاوه بر تغییراتی که می توانید در وب سایت خود جهت سئو انجام می دهید به طوری که در کمک می کند در نتایج جستجو بالاتر باشید، راه دیگری برای بهبود موقعیت رتبه بندی وب سایت شما با استفاده از تکنیک های سئو خارج از سایت وجود دارد.
سئو خارج از سایت به طور کلی به عنوان ساخت لینک یا همان بک لینک شناخته می شود، اما من ترجیح می دهم از اصطلاح وب سایت استفاده کنم از آنجایی که راه مناسب برای تبلیغ یک وب سایت شامل روش ها و تکنیک های بسیار بیشتری نسبت به ایجاد بک لینک ها است.
به طور کلی، موتورهای جستجو در حال تلاش برای پیدا کردن مهم ترین صفحات وب هستند تا کاربر پس از جستجو به آن ها دسترسی داشته باشد.
یکی از عوامل تعیین موقعیت یک صفحه وب در نتایج جستجو تعداد پیوندهای ورودی است.
پیوندهای ورودی یک نشانه اعتماد هستند و بسته به اینکه پیوندها نیز در حال پیوند هستند، می توانند تا حد زیادی موقعیت رتبه بندی شما را تحت تاثیر قرار دهند (مثلا اگر لینک ها از سایت های شناخته شده و قابل اطمینان آمده باشند یا منفی باشند، اگر لینک ها، دایرکتوری ها، لینک های اسپم و غیره).
برای پیوند بیشتر و ایجاد بک لینک چه کاری می توانید انجام دهید؟
این یک سوال بسیار خوب است و من مطمئن هستم که اگر شما برای این عبارت اینترنتی جستجو کنید، صدها پاسخ مختلف دریافت خواهید کرد.
به نظر من این همان چیزی است که من سعی خواهم کرد در این مقاله توضیح دهم، باید درباره ساختمان لینک ها و تمرکز بر ایجاد محتوای با کیفیت خوب برای وب سایت خود تمرکز کنید.
محتوای خوب شما لینک های طبیعی دریافت خواهد کرد که به نوبه خود رتبه بندی و ترافیک خوبی را به شما می دهد.
اگر سعی می کنید لینک ها را خریداری کنید یا آنها را به راحتی دریافت کنید ، ممکن است یک موفقیت موقت داشته باشید ولی بعد از بروزرسانی های بعدی Google وب سایت شما از صفحات بالا ناپدید خواهد شد.
تفاوت سئو و بازاریابی اینترنتی چیست؟
بعضی از افراد اغلب از من میپرسند: “آیا سئو همانند بازاریابی اینترنتی است؟” ساده ترین پاسخی که میتوانم بگویم این است که سئو یکی از ابزارهای موجود در آژانس اینترنتی بازاریابی شماست.
این بازاریابی اینترنتی نیست ، اما می تواند بخشی از کمپین بازاریابی اینترنتی شما باشد که معمولا شامل موارد دیگری مانند ارتقاء رسانه های اجتماعی، استراتژی محتوا و غیره می شود.
محتوای خوب هنوز مهمترین عامل موفقیت با یا بدون سئو است.
قبل از اینکه این مقدمه را برای بهینه سازی موتورهای جستجو ببندید، باید در ذهن خود بسیار روشن باشید که سئو نمی تواند به شما کمک کند اگر محتوایی خوب نداشته باشید.
به عبارت دیگر اگر شما سایتی را با محتوای کم ارزش ولی سئو بسیار خوب انجام دهید، شانس موفقیت (در دراز مدت) کم است.
از سوی دیگر، یک وبسایت با محتوای خوب میتواند با سئو یا بدون سئو کار کند. سئو فقط به وب سایت قدرت و افزایش رتبه اضافی داده است.
بطور خلاصه ، بهینه سازی موتور جستجو یا سئو راهی است تا موتورهای جستجو بهتر آن را درک کنند و به شما رتبه بندی بالاتر را بدهند.
مهم این است که یک رویکرد سئو خوب می تواند ترافیک بیشتری را به وب سایت شما، وبلاگ یا فروشگاه آنلاین برساند و مشتریان بیشتری کسب کنید.
سئو مقدماتی را از کجا شروع کنیم؟
سئو مقدماتی پیش مقدمه و مراحلی است که می بایست در تمامی سایت ها اجرا گردد تا بتوانند در نتایج جستجو قرار گیرند.
اینکه شما آیتم ها و اصول سئو را ندانید و یا در درون سایت خود رعایت نکنید موجب می شود که شما در نتایج جستجو قرار نگیرید و به طبع آن خیلی از شانس های بازاریابی و مارکتینگ آنلاین را از دست می دهید.
ما در آپسئو قصد داریم آموزش سئو مقدماتی را خدمت شما علاقه مندان عزیز ارائه کنیم.
مراحل سئو مقدماتی
اگر بخواهید سئو مقدماتی را برای سایت خود اجرا کنید شاید بخواهید بدانید چه مراحل و گام هایی را باید طی نمایید ، با آموزش بهینه سازی سایت توسط آپسئو همراه شوید.
تنظیمات و پیکربندی عنوان و نام سایت
تنظیم نمودن تنظیمات و پیکربندی سایت اولین آیتمی است که در سئو مقدماتی باید اجرا نمایید ، عنوان و نام سایت را متناسب با کلمه کلیدی خود انتخاب نمایید ؛ در واقع اگر زمینه کاری شما آموزش بهینه سازی سایت است تیتر صفحه خود را سئو بگذارید.
پس از آن هدینگ ها را رعایت نمایید ، h1 تگ عنوان صفحه می باشد و این را بدانید که هر صفحه از سایت شما یک عنوان منحصر بفرد دارد ، پس تگ h1 برای هر صفحه از سایت شما باید یونیک و یکتا باشد.
تولید محتوا نیز گام بعدی در سئو مقدماتی می باشد که می بایست با تولید و انتشار روزانه محتوا که مرتبط به کسب و کار شما باشد همراه می شود.
URL ها و توضیحات متا را بررسی کنید.
URL ها باید به حدود چهار تا پنج کلمه کوتاه شوند که محتوای موجود در صفحه را توصیف می کنند. به عنوان مثال، مقاله ما ” سئو مقدماتی را از کجا شروع کنیم؟ url کوتاه” سئو مقدماتی ” دارد.
اگر URL های شما طولانی یا نامربوط هستند، می توانید آنها را بهینه سازی و ویرایش کنید تا ربات های موتور جستجو بهتر بفهمند چه چیزی در صفحه است. اما، یادتان باشد، این کار بر روی URL های قدیمی تأثیر منفی می گذارد. اما میتوانید توضیحات متا را تا جایی که نیاز دارید ویرایش کنید. توضیحات متا شما باید شامل کلمات کلیدی اولیه و ثانویه باشد و به درستی مطالب صفحه شما را خلاصه کند.
عناوین و سرفصل ها را با برنامه ریزی تصحیح کنید.
عناوین باید جلب توجه کنند و کاربران را تشویق کنند که روی آنها کلیک کنند. هم در عناوین و هم در سرفصل های خود، مطمئن شوید که از کلمات کلیدی سئو مناسب برای صفحه خود استفاده می کنید.
به خاطر داشته باشید که رتبه بندی کلمات کلیدی با حجم بالا ممکن است دشوار باشد، بنابراین سعی کنید یک کلمه کلیدی طولانی را پیدا کنید که کمی رقابت کمتری داشته باشد و شانس شما را برای نمایش در صفحه اول SERP افزایش دهد.
پیوندهای ورودی ( بک لینک ) را به درستی ایجاد کنید.
پیوند های ورودی که به آن لینک های ورودی یا بک لینک نیز گفته می شود، لینک هایی به سایت شما هستند که در سایت دیگری لینک شده اند. بک لینک ها می توانند به عنوان شاخصی برای موتورهای جستجوگر عمل کنند که وب سایت شما منبع قابل اعتمادی است، بنابراین آنها واقعاً می توانند بر رتبه سئو شما برای بهتر شدن تأثیر بگذارند.
پیوندهای دریافتی به سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید تا به شما کمک کند ببینید چه کسی به کسب و کار شما لینک می دهد و به شما درک بهتری از کارهایی که باید انجام دهید تا رتبه بندی جستجوی خود را بهبود بخشد، به شما بدهد.
امتیاز اسپم خود را تجزیه و تحلیل کنید.
اگر تعداد زیادی لینک دریافتی از وب سایت های کم اعتبار داشته باشید، امتیاز هرزنامه شما می تواند افزایش یابد. بنابراین، همانطور که در حال تجزیه و تحلیل لینک های ورودی خود هستید، سعی کنید هر گونه لینک ورودی “بد” را حذف کنید.
برای حذف بک لینک های بد، می توانید سعی کنید با مدیر وب سایت تماس بگیرید و از او بخواهید که پیوند را از صفحه خود حذف کند ، یا می توانید از طریق ابزار Disavow links گوگل غیرفعال کنید .
پیوندهای داخلی خود را بررسی کنید.
پیوند داخلی روشی است که شامل اضافه کردن لینک به صفحات دیگر در وب سایت شما برای کمک به بازدیدکنندگان برای حرکت به صفحات مختلف است.
پیوند داخلی در واقع یک تاکتیک عالی در سئو مقدماتی برای کمک به بهبود رتبه شما در موتورهای جستجو است. به علاوه می تواند تجربه کاربر را بهبود بخشد.
به صفحات وب سایت جدیدتر و قدیمی تر برگردید و پیوندهای داخلی را به سایر صفحات مرتبط در سایت خود اضافه کنید. کلمات کلیدی را به خاطر داشته باشید و بهترین روشهای انکر تکست را در نظر داشته باشید .
برای پیوندهای شکسته کاری کنید.
لینک های شکسته روی تجربه کاربر تاثیر می گذارند و می توانند بر سئو تاثیر منفی بگذارند، بنابراین مراقب لینک های خراب در سایت خود باشید.
برای رفع لینکهای شکسته، میتوانید، با تغییر مسیر 301 به یک URL متفاوت و در عین حال مرتبط مشکل را رفع کنید.
محتوای وب سایت خود را بهبود دهید.
محتوا نقش مهمی در سئو مقدماتی دارد. محتوای تکراری خط قرمز SEO است، بررسی کنید و در صورت لزوم آن را از دسترس خارج یا حذف کنید.
همچنین مطمئن شوید که محتوای شما با کیفیت بالا و بدون خطا است. با محبوب ترین صفحات خود شروع کنید، سپس به پست ها و صفحات کم اهمیت تر بروید.
برای سئو مقدماتی تصاویر خود را بهینه کنید.
از آنجایی که رباتهای موتور جستجو نمیتوانند تصاویر شما را بخزند، مهم است که تصاویر خود را با متن جایگزین مناسب برای توصیف ظاهر و عملکرد آن تصویر بهینه کنید .
یکی دیگر از نکات بهینه سازی تصویر که باید دنبال کنید این است که تصاویر خود را فشرده کنید تا اندازه آنها کاهش یابد، که می تواند به بهبود سرعت بارگذاری صفحه کمک کند.
سرعت صفحه خود را بررسی کنید.
سرعت صفحه شما در واقع می تواند بر روی سئو مقدماتی و تجربه کلی کاربر تأثیر بگذارد، بنابراین باید به طور مداوم سرعت بارگذاری را تجزیه و تحلیل کنید تا مطمئن شوید وب سایت شما سریع و کارآمد اجرا می شود.
برای آزمایش سریع سرعت بارگذاری صفحه، میتوانید از ابزار PageSpeed Insights Google استفاده کنید.
از اهرفس بهترین ابزار تجزیه و تحلیل سئو استفاده کنید
جهت سئو مقدماتی ابزارهای متعدد موجود در این سایت به شما کمک میکنند تا کلمات کلیدی با عملکرد برتر را شناسایی کنید ، شکافهای محتوایی را که باید روی آنها ارتقا انجام دهید را کشف کنید، و حتی خطاهای مهمی مانند تغییر مسیرهای 4XX، لینکهای شکسته و تصاویر را که باید برای بهبود سلامت سایت خود برطرف کنید، شناسایی کنید.
ویژگی های Ahrefs
- کاوشگر کلمات کلیدی: ایده های کلیدواژه جدید را بر اساس پیشنهادات و دشواری پیدا کنید و ببینید کدام دامنه در حال حاضر برای آنها رتبه بندی می شود.
- Content Explorer: بیشترین محتوای به اشتراک گذاشته شده را در مورد هر موضوع خاص شناسایی کنید.
- مشکلات سایت: وب سایت خود را خزیده تا خطاها، هشدارها و اخطارها را شناسایی کنید و یاد بگیرید که چگونه به سرعت آنها را برطرف کنید تا سلامت و عملکرد سایت خود را بهبود بخشید.
- تجزیه و تحلیل محتوا: سایت خود را با هر یک از رقبای خود مقایسه کنید تا متوجه شوید چه کلمات کلیدی و موضوعاتی را برای آن رتبه بندی می کنند و موضوعات و کلمات کلیدی را که می توانید هدف قرار دهید شناسایی کنید. این به شما این امکان را می دهد که استراتژی محتوای خود را مطابق با آن طراحی کنید.
نحوه بهبود سئو با Moz Pro
Moz یکی از ابزارهای بسیار توصیه شده سئو برای اندازه گیری، نظارت و رشد عملکرد کلمات کلیدی در یک پلت فرم است. که برای سئو مقدماتی عالی است.
در حالی که Moz Pro یک سرویس پولی است، ویژگی های Moz رایگان (اما محدود) برای هر کسی که به دنبال افزایش رتبه صفحه خود است کافی و در دسترس است . برای جستجوی بیشتر، برای یک دوره آزمایشی رایگان 30 روزه با Moz Pro ثبت نام کنید تا قبل از رفتن به نسخه پولی، بر کمپین های بازاریابی نظارت کنید.
ویژگی های Moz Pro
کلمات کلیدی: کلمات کلیدی با عملکرد برتر را بر اساس سختی و حجم کشف کنید.
خزیدن سایت: مشکلاتی را پیدا کنید که بر نحوه خزیدن سایت شما تأثیر می گذارد و نحوه رفع آنها را بیاموزید.
بهینه سازی روی صفحه: پیشنهادات محتوای جدید را بر اساس صفحاتی که با کلمات کلیدی مشابه رتبه بندی می شوند دریافت کنید
لینک اکسپلورر: ببینید که اعتبار دامنه شما چگونه به رقبای شما نزدیک می شود و پیگیری کنید که آنها برای چه پیوندهایی رتبه بندی می کنند.
کنسول جستجوی گوگل برای سئو
کنسول جستجوی گوگل که قبلا به عنوان گوگل وبمستر تولز شناخته می شد، یکی از برترین ابزارهای تحلیل سئو در سراسر جهان است. از آنجایی که این روزها تقریباً به دنبال هر چیزی به گوگل میرویم، چرا برای کمک به بهبود عملکرد سایت و سئو مقدماتی نیز به آنها نگاه نکنیم؟
استفاده از این ابزار به شما این امکان را می دهد که وب سایت خود را همانطور که گوگل می بیند، ببینید. عملکرد کلی خود را از روی کلیکها و نمایشها نظارت کنید و حتی بر اساس کلمات جستجو شده، صفحات، دستگاهها، ظاهر جستجو و موارد دیگر تغییر دهید.
مهمترین ویژگی های کنسول جستجوی گوگل
- خطاها و هشدارهایی را در سایت خود کشف کنید که ممکن است بر عملکرد کلی سایت شما تأثیر بگذارد.
- پیوندهای داخلی و خارجی موجود در سایت خود و همچنین صفحات پیوند شده برتر برای هر دو را مشاهده کنید.
- برای سئو مقدماتی هر URL در دامنه خود را بررسی کنید تا عملکرد آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که توسط Google قابل خزیدن، سازگار با تلفن همراه و موارد دیگر است.
آیا آپسئو تدریس خصوصی سئو انجام می دهد؟
بله تدریس خصوصی سئو در آپسئو امکان پذیر است لطفا در تماس باشید : 02122428931
آیا آموزش سئو کلاه سیاه وجود دارد؟
سئو دائما در حال بروز رسانی است و حتی ممکن است روشهایی که مدتی قبل کار می کرد ، حالا دیگر کار نکنند، وقت گذاشتن برای آموزش سئو کلاه سیاه به عقیده ما بیهوده است.
دیدگاهتان را بنویسید