بالا آمدن سایت در گوگل خواسته همه صاحبان وب سایت ها می باشد و این کار شدنی نیست جز سئو کردن سایت توسط یک متخصص سئو
بالا آمدن سایت در گوگل می تواند ضمن شهرت برای برند و یا کسب کار شما یکی از انتخاب های کاربران برای خرید و یا استفاده از سایت شما باشد ، به شرط این که سایت شما بتواند کاربر را جذب کند.
در اینجا هدف سئو سایت بهبود وضعیت رتبه سایت ها و افزایش رتبه سایت در گوگل می باشد تا بتواند ترافیک و کاربران را به سمت سایت شما جلب کند و به دنبال آن بازاریابی اینترنتی و نیز وب مارکتینگ را قدرت بخشد.
چرا بالا آمدن سایت در گوگل مهم است
بازار گسترده و بدون مرز اینترنت توانسته پهنای خود را طی چند سال اخیر افزایش دهد ، جذابیت اینترنت آن چنان بالاست که توانسته همه افراد با همه سنین را در خود جای دهد و زمینه ساز دنیای متفاوت باشد.
امروزه اینترنت مارکتینگ و بازاریابی آنلاین با گسترش اینترنت توانسته است مشتریان بسیاری را برای کسب وکارها پیدا نماید. از این رو جای گیری در گوگل و بالا آمدن سایت در گوگل می تواند کسب درآمد بالا و جذب مشتری داشته باشد.
اگر لینک سایت شما در نتایج جستجو نباشد پس نمی توانید بیان کنید که در دنیای مجازی وجودی دارید و همچنین از بازاریابی آن نیز محروم می شوید ، در واقع بهینه سازی سایت دریچه و پلی برای رسیدن به مارکتینگ آنلاین قدرتمند می باشد.
بالا آمدن سایت در گوگل با چه مراحلی
با توجه به مطالب گفته شده در پاراگراف بالا اهمیت و نقش سئو سایت را پی برده اید ، اما برای نمایش سایت خود در کلمات کلیدی خاص که مرتبط به کسب وکار شما هستند و در واقع بالا آمدن سایت در گوگل باید چه اقداماتی را انجام دهید؟
سئو سایت را باید به دو بخش سئو داخلی و خارجی تقسیم بندی کنید ، در سئو داخلی آیتم هایی همچون محتوا ، عنوان ها ، هدینگ ها ، لینک سازی ها ، بهینه سازی url مواردی در این خصوص می باشد ، علاوه بر اینها می بایست لینک سازی خارجی و بک لینک هایی را بدین منظور تهیه کنید.
سئو در آوردن سایت در صفحه اول گوگل چگونه عمل می کند؟
سئو چگونه با متریک های خود سایت را در صفحه اول گوگل می آورد؟
سئو در واقع سایت را با الگوریتم های گوگل هماهنگ می کند ، گوگل رفتار و عمکلرد سایت ها را مورد بررسی و آنالیز قرار می دهد و متناسب با آن جایگاه و رنکینگ سایت ها را چیدمان می نماید ، برای اینکه سایت شما در صفحه اول گوگل قرار گیرد باید اعتبار کافی را داشته باشد و این اعتبار در گذر زمان بدست خواهد آمد.

سایت های آنلاین متعددی وجود دارند که به آنالیز سئو سایت شما می پردازند و با درج نمودن آدرس سایت خود را در این سایت ها به آنالیز و بررسی سئو سایت شما می پردازند و در خروجی عددی را به عنوان وضعیت سئو سایت به شما معرفی می نمایند.
متریک های انالیز سئو سایت
اگرچه سایت های آنلاین آنالیز و چک سئو سایت متریک های متعدد و گاها متفاوتی را برای سئو سایت ها بیان می کنند اما می توان گفت که تمامی این سایت ها بیس ثابتی برای آنالیز سئو سایت ها عنوان می نمایند و از آن پیروی می کنند.
- چگالی کلمه کلیدی
- هدینگ ها
- بهینه سازی سرعت سایت
- بهینه سازی تصاویر سایت
- لینک سازی داخلی
- تعداد صفحات ایندکس شده
- متا تگ ها
- تگ دیسکریپشن
- موبایل فرندلی بودن سایت
- تعداد بک لینک
- تعداد دامنه های بک لینک گرفته شده
- فعالیت در شبکه های اجتماعی
- تعداد لینک های فالو
- متن انکر تکست ها در بک لینک
- وجود sitemap
- تنظیمات robots.txt
همانطور که در بالا گفته شد ، آنالیز سئو راه شما را در مراحل بالا آمدن سایت در گوگل روشن تر می کند ، اما اگر بتوانید قواعد و اصول سئو را به درستی یاد بگیرید خود شما می توانید بدون کمک گرفتن از سایت های آنالیز سئو ، به بررسی و آنالیز سئو بصورت حرفه ای بپردازید.
به طور مثال این که در یک صفحه تگ های h1 , h2 وجود دارد یا خیر و اینکه چند بار تکرار شده اند کار ساده ای می باشد که با کمی کنجکاوی در سورس کد قالب می توان آن را متوجه شد ، همچنین برای بررسی مقدار متن موجود در صفحه می توان کل متن را انتخاب و در نرم افزار ورد آن را شمارش کرد ، البته شما همزمان می توانید کپی یا عدم کپی بودن متن را نیز با روش استفاده از جستجوی پیشرفته و استفاده از “” بررسی کنید.
اگر به عنوان وب مستر سایت باشید پس باید برای شما جالب باشد که بدانید تا چه میزان سئو سایت را رعایت نموده اید و اگر بخواهید عددی را به وضعیت سئو خود دهید این عدد چند خواهد بود. سایت های آنلاین بسیاری میزان سئو سایت شما را مورد سنجش قرار می دهند.
میزان پیاده سازی اصول on-page سئو
متریک های on-page سئو المان هایی هستند که در درون سایت شما رعایت می گردند. رعایت هدینگ ها و عنوان صفحات سایت ، چگالی کلمات کلیدی که استفاده شده است ، لینک دهی داخلی ، وضعیت سرعت سایت ، فایل .htaccess ، تنظیمات و پیکربندی سایت ، وجود فایل site map مواردی هستند در به عنوان اصول درونی بهینه سازی سایت مطرح می شوند و در داخل سایت می بایست اجرا گردند. سایت های آنلاین براساس درصدی که تعیین نموده اند به این متریک ها مقداری را در نظر می گیرند و در خروجی عددی را به عنوان میزان سئو سایت شما بیان می نمایند.
اصول off-page در سئو سایت
علاوه بر متریک های دورنی سئو ، متریک های خارجی و بیرونی سئو نیز وجود دارد که در روند بالا آمدن سایت در گوگل اثرگذار می باشند و با درصدی از اثرگذاری در روند بالا آمدن سایت در گوگل مطرح می شوند.
میزان بک لینک های تهیه شده ، میزان فالو و نوفالو بودن بک لینک ، وضعیت بک لینک ها متناسب با انکر تکست ، میزان فعالیت در شبکه های اجتماعی را بررسی می نمایند و با درصدی از اثرگذاری در روند بالا آمدن سایت در گوگل مطرح می نمایند. این آنالیز می تواند به شما کمک نماید که نقاط ضعف و کم کاری هایی که در روند بالا آمدن سایت در گوگل خود دارید را شناسایی نمایید و در جهت رفع آن اقدام کنید.
عوامل تاثیر گذار در بالا آمدن سایت در گوگل چیست؟
از شاخصه ها و عوامل تاثیر گذار در بالا آمدن سایت در گوگل می توان نوع عملکرد و تجربه کاربری سایت (واکنش گر بودن سایت و بارگذاری سریع و آسان آن) را نام برد. باید در نظر داشت امروزه تعداد افرادی که با استفاده از ابزاری مانند موبایل و تبلت جهت گردش در سایتها استفاده می کنند بسیار زیاد شده است. بنابراین باید سایتها را حتما برای این دستگاهها نیز بهینه نمود یعنی به این شکل که سایت در این دستگاهها نیز براحتی باز شود.
همیشه این قضیه را در نظر داشته باشید مقدار زمان جهت جلب توجه مخاطبان 3 ثانیه می باشد. یعنی اگر سایت شما در این مدت کامل لود نشود این احتمال را بدهید که مخاطبان خود را از دست خواهید داد و آنها برای پیدا کردن مطلب به سایت دیگری رجوع خواهند کرد. هر چند ملاک سرعت لود از نظر گوگل به 1 ثانیه کاهش یافته است.
برای این قضیه شما باید تا حد توان میزان سرعت وب سایت خود را زیاد کنید. در این جاست که باید با عملیات بهینه سازی سرعت سایت سرعت سایت خود را بهبود ببخشید. البته این سرعت باز شدن برای دستگاههای مختلف و کامپیوترهای شخصی، موبایل و تبلت تفاوت پیدا میکند و شما برای این که متوجه میزان سرعت باز شدن سایت در دستگاههای مختلف شوید میتوانید از بخشهایی که گوگل در اختیار شما قرار داده مثل pagespeed Insights استفاده نمائید. این بخش به شما راهنمایی و کمک خوبی میدهد تا مقدار سرعت بارگذاری سایت خود را بهبود ببخشید.
یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در بالا آمدن سایت در گوگل بهبود تجربه کاربری سایت می باشد. جهت بهبود مقدار تجربه کاربری سایت نیز میتوان گردش در سایت را تا آن جایی که امکان دارد ساده نمود. برای مثال چناچه سایت دارای مقدار صفحات زیادی میباشد بهتر است برای نمایش صفحات از بخش نمایش موقعیت کاربر به نام breachcrumb استفاده نمایید.
این روش سبب می شود کاربر به هر کدام از صفحات که تمایل دارد بازگشته و در پیدا کردن مسیر دچار مشکل نشود و همینطور این عمل باعث می شود که روباتهای موتورهای جستجو به راحتی در سایت شما حرکت کنند.
بالا آمدن سایت در گوگل را چگونه سریع تر انجام دهیم؟
بالا آمدن سایت در گوگل به صورت سریع و در مدت کوتاه موجب می شود که شما در مدت زمانی کوتاه تر به خواسته مطلوب خود برسید . سودآوری و جنبه اقتصادی شاید هدف اصلی برای تمامی کسب وکارها برای بالا آمدن سایت در گوگل باشد تا بتوانند با ترافیک کاربرانی که از این موتور جستجو می آیند به سودآوری دلخواه خود دست یابند.
سئو سایت یعنی موتورهای جستجو را به منظور بازاریابان خود انتخاب کنیم. اما چرا موتورهای جستجو ؟ زیرا اینکه کاربران موتورهای جستجو براساس نیاز و خواسته ای که دارند وارد موتور جستجو می شوند و به واسط کلمه کلیدی به دنبال یافتن سایتی برای رفع خواسته خود می باشند. بنابراین موتورهای جستجو کاربرانی که نیاز به سرویس و یا خدمات خاصی را دارند به سمت سایت شما می کشاند.
شبکه های اجتماعی نیز ترافیک بالایی را به سمت سایت شما می کشانند اما این ترافیک برای کسب اطلاعات بیشتر در تایم فراغت خود وارد سایت می شوند و از روی خواسته و نیاز وارد سایت شما نشده اند. این موارد موجب می شود که کاربران موتورهای جستجو مناسب ترین جامعه هدف شناخته شوند و وجود سئو سایت به عنوان المان مهمی برای واحدهای کسب وکاری و مارکتینگ مطرح گردد.
انجام فعالیت بیشتر در سایت خود و نیز تبلیغات بیشتر برای سایت شما به منزله اهمیت دادن هرچه بیشتر شما به سایت خود و پروسه بالا آمدن سایت در گوگل می باشد. گوگل نیز میزان فعالیت شما را در مقابل دیگر رقبا بررسی می نماید و در خروجی به رنکینگ سایت ها می پردازد. هرچه شما فعالیت بیشتری در پروسه سئو سایت خود انجام داده باشید شانس بیشتری در یافتن رنکینگ بالاتر خواهید داشت.
شناسایی مخاطبان بخش مهم در بالا آمدن سایت در گوگل
شناسایی مخاطبان وب سایت جز اصلی ترین و اولین بخش در بالا آمدن سایت در گوگل می باشد. بنابراین سئوکاران در بحثهای گوناگونی از جمله محتواگذاری، طراحی اینفوگرافیک ها و … باید مخاطبان و بخصوص سلایق آن ها را در نظر بگیرند.
محتوا اصل مهم در بهینه سازی سایت می باشد و در واقع یکی از مواردی که در اولویت سئو سایت قرار دارد محتوای سایت می باشد. شناسایی مخاطب در نوع نگارش متن و محتوای داخل وب سایت بسیار مهم است. بنابراین شما باید جهت بالا آمدن سایت در گوگل و محتواگذاری رده سنی افرادی که به اهداف وب سایت شما وابسته اند را بشناسید.
یکی از بخشهای بررسی شده در گوگل سطح خواندن مخاطبان می باشد. بنابراین عملیات بالا آمدن سایت در گوگل در این بخش باید بر این اصول نیز پایبند باشد.
شاید برای افراد غیر قابل تصور باشد که گفته شود گوگل حتی سطح خواندن مخاطبان و کاربران را بررسی میکند، بنابراین درباره پیشرفته بودن آن صحبت به میان است.
گوگل حتی به دنبال رابطه بین سطح خواندن با عبارت جستجو شده میباشد و میتواند آنها را به یکدیگر تطبیق دهد. برای مثال اگر شما عبارت” فیلترهای مبدل سازی گاز” را جستجو کنید انتظار شما این است که تنها مفیدترین و در واقع مرتبطترین صفحات وب سایتها در این مورد در موتور جستجو ظاهر شوند، به عبارت دیگر به دنبال دادههای فنی مشخص هستید. ولی چناچه به دنبال عبارت کلیدی و عمومی مانند ” بهترین لباس شنا” را جستجو مینمایید گوگل صفحاتی را پیدا میکند که برای اکثریت افراد در سطح خواندن معمول باشد.
جذب مخاطبان از طریق سئو سایت اصولی
یکی از تواناهای گوگل این است عبارت شما را جستجو کرده و تعیین میکند نتایجی که برای آن وجود دارند و مورد انتظار شما است باید دارای عکس، متن و یا ویدئو باشند. برای مثال اگر بخوایید عبارتی مانند” گل های بهاری” را در موتور جستجو دنبال کنید گوگل به دنبال صفحاتی میباشد که حاوی عکس و ویدئو باشند. بنابراین سئو کاران جهت اجرای سئو سایت در شناسایی مخاطب و نوع رفتار آن در موتورهای جستجو باید به دنبال ایجاد کلمات کلیدی مناسب برای وب سایت مورد نظر باشند.