مطالب آموزش سئو

رتبه گیری در گوگل با 4 روش جدید

رتبه گیری در گوگل

رتبه گیری در گوگل تنها به سئو داخلی و خارجی ختم نمی شود. به مواردی بپردازم که غیر از سئو داخلی و خارجی سایت وجود دارند و شاید از آنها مطلع نیستید.

موتورهای جستجو از الگوریتم های پیچیده ای برای شناسایی صفحات استفاده می کنند تا در فهرست نتایج موتور جستجو (SERP) نمایش داده شوند.

با استفاده از تکنیک های سئو ، وب سایت ها راهی برای کشف توسط موتورهای جستجو خواهند داشتو رتبه گیری در گوگل محقق خواهد شد.

عوامل زیادی می تواند در رتبه بندی جستجوی وب سایت شما تأثیر بگذارند. امروز ، ما در مورد سئو سایت از نگاهی دیگر به عنوان یک عامل اصلی در هدایت سایت شما به افزایش ترافیک بحث خواهیم کرد.

من می دانم بیشتر صاحبان وب سایت های معتبر حدود 30٪ از وقت را در ایجاد لینک و 70٪ در سئو داخلی سایت می گذرانند. در حالی که راه های دیگری وجود دارند که می توان از طریق آن ها سئو سایت را انجام داد.

سئو خاموش چیست؟

نام سئو خاموش شباهت زیادی به سئو خارج از سایت دارد اما سئو خارج از سایت به عوامل خارجی که در رتبه بندی جستجو در وب سایت تأثیر می گذارند اشاره دارد که غالباً به ایجاد لینک در ارتباط است ، اما سئو خاموش بیش از این است. اینها شامل شیوه های تبلیغاتی به منظور مورد توجه قرار دادن موتورهای جستجو می باشند.

سئو سایت خاموش از عوامل مختلفی برای ایجاد آگاهی برای وب سایت شما استفاده می کند.

بک لینک نوفالو

لینک سازی با برچسب فالو عملی برای دستیابی به لینک های خارجی و رتبه گیری در گوگل است، که می تواند هزینه نیز برای شما داشته باشد ، اما آیا به این فکر کرده اید اگر بازدید کنندگان از طریق پست های وبلاگ افراد دیگر یا وب سایت های معتبر دیگر سایت شما را کشف کنند ، این احتمال بزرگ وجود دارد که آنها پیروان وفادار شما شوند. لینک سازی روشی برای افزایش محبوبیت سایت در گوگل است اما فقط این نیست.

اگرچه حدود 200 عامل وجود دارد که گوگل در رتبه بندی وب سایت ها در نظر می گیرد ، اما ایجاد لینک موثر می تواند نقش مهمی در افزایش محبوبیت بین افراد که ما از آن با نام شهرت یاد می کنیم تاثیر می گذارد.

ساده تر اگر بخواهم بگویم ، داشتن لینک نوفالو در سایت ویکی پدیا و ورود کاربر از این طریق خیلی ارزشمند تر از داشتن بک لینک فالو از یک سایت فروش بک لینک است.

نشانه گذاری و ذخیر آدرس سایت در بوک مارک مرورگر

یکی دیگر از تکنیک های متداول برای سئو خاموش بوک مارک مرورگر کاربر است.

ایده پشت بوک مارک این است که افراد بتوانند صفحات وبی را که دوست دارند از طریق سایتهای نشانه گذاری مانند Delicious ، Propeller ، Digg و موارد مشابه پیگیری کنند.

ما متاسفانه RSS را از دست دادیم اما هنوز روش هایی وجود دارد که همین کار را می کنند اما مشهور نیستند.

اگرچه این کار مانند گذشته رایج نیست ، اما اگر می خواهید در وب سایت خود ترافیک داشته باشید ، نشانک گذاری هنوز استراتژی خوبی برای استفاده است.

رسانه های اجتماعی برای رتبه گیری در گوگل

این استراتژی مثال خوبی برای سئو خاموش است، کانال های رسانه ای اجتماعی گزینه مناسبی برای افزایش رتبه جستجوی سایت در اختیار وب سایت ها قرار می دهند.

اول از همه ، باید حساب هایی را در فیس بوک ، اینستاگرام ، لینکدین یا سایر شبکه های اجتماعی ایجاد کنید. از طریق این کانال ها می توانید لینک سایت خود را با دوستان به اشتراک بگذارید و آنها را در مورد پست های وب سایت خود مطلع کنید.

به طور خلاصه ، از رسانه های اجتماعی می توان برای رتبه گیری در گوگل و ایجاد شهرت آنلاین شما استفاده کرد.

به نوعی ، رسانه های اجتماعی شبیه به ایجاد لینک هستند. مطمئناً ، اکثر لینک هایی که در رسانه های اجتماعی درج می شوند نوفالو هستند ، اما این بدان معنا نیست که ارزشمند نیستند.

سیگنال رسانه های اجتماعی اکنون به یک عامل رتبه بندی تبدیل شده است. هرچه مطالب شما از طریق رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود ، توسط رباتهای جستجو بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.

وبلاگ نویسی بهترین راه رتبه گیری در گوگل

وبلاگ نویسی یکی دیگر از راههای قدرتمند و مؤثر برای رتبه گیری در گوگل است. نکته مهمی که باید هنگام نوشتن بلاگ به یاد داشته باشید نوشتن مطالب منحصر به فرد است.

شما باید هنگام نوشتن پست های وبلاگ خود دقیق باشید تا خوانندگان بتوانند نکته ای را که می خواهید برداشت کنند به راحتی درک کنند.

اطلاعات کامل در خصوص سئو سایت را مطالعه کنید تا یاد بگیرید سئو چیست و چگونه کار می کند.

سئو در واقع بعد از طراحی سایت و مکمل سایت هایی می باشد که قصد دارند در نتایج جستجو مانند گوگل رتبه بگیرند و بالا باشند.

یک سایت بدون سئو مانند یک نویسنده خوب است که کتاب هایش را کسی پیدا نمی کند.

برای اینکه مردم سایت شما را پیدا کنند باید نکات سئو را رعایت کنید تا گوگل صدای شما را به همگان برساند.

در این مطلب سعی می کنیم به بررسی تکنیک ها و ترفند های مختلف سئو اعم از سئو کلاه سفید ، کلاه سیاه و کلاه خاکستری بپردازیم و شما را با سئو داخلی و خارجی آشنا کنیم.

سئو مجموعه تکنیک های داخلی سایت و خارجی سایت می باشد که با رعایت آن ها ، جایگاه سایت در نتایج جستجو بهبود و موجب می شود ترافیک سایت افزایش و در نتیجه فروش بالا رود.

در هر حال رتبه گیری در گوگل به حداقل 200 فاکتور ارتباط مستقیم دارد، این عوامل طی آزمون و خطا ، مواردی که گوگل اعلام کرده همچنین برخی مواردی که درباره آن ها بحث هایی وجود دارد توسط آپسئو جمع آوری و برای شما منتشر شده است.

ضمن آشنایی با این 200 نکته سئو و رعایت نکات سئو می توانید افزایش سئو سایت خود را انجام دهید. فراموش نکنید در سئو سایت تعادل را رعایت کنید و سعی کنید سئو سایت را با هدف بهبود تجربه کاربران انجام دهید نه صرفا رتبه بندی در گوگل

200 فاکتور مهم رتبه بندی در گوگل

بروز رسانی الگوریتم های گوگل در رتبه گیری چه تاثیری دارد؟

معمولا بروز رسانی الگوریتم های گوگل نامنظم و بدون اطلاع قبلی صورت می گیرد ، هر چند گوگل با افرادی که سعی می کنند با دستکاری و استفاده از روش های نامتعارف نتایج رتبه بندی را تغییر دهند مقابله می کند. البته گوگل به عنوان برترین موتور جستجو حق دارد و حاضر نیست کاربر خود را ناراضی از سایت بیرون ببرد.

به هر حال محبوبیت این غول جستجو به دلیل همین مشتری مداری و احترام به کاربر است که توانسته دوام بیاورد. در نگاهی ساده گوگل ، بهترین وب سایتی که محتوای نزدیک به درخواست کاربر را با توجه به اعتبار وب سایت و 200 فاکتور مهم رتبه بندی در گوگل در نتایج بالا می آورد.

حال این سئوال برای شما پیش می آید چطور ممکن است بعضی وب سایت ها به سرعت در نتایج پیشرفت می کنند در صورتی که محتوای آن ها نامناسب و مطابق با نتیجه دلخواه نیست ، باید توجه کنید این نوع وب سایت ها از روش های غیر اصولی سئو ، مانند بک لینک مصنوعی بهره می برند و بزودی از صدر نتایج سقوط خواهند کرد.

گوگل برای مقابله با این نوع وب سایت ها از الگوریتم های مخصوص خود با عنوان های : الگوریتم مرغ مگس خوار ، الگوریتم پاندا ، الگوریتم کبوتر و غیره استفاده می کند.

همانطور که قبلا نیز گفته شد گوگل سعی دارد نتایج جستجو را بصورت واقعی ( ارگانیک ) جداسازی و بهترین نتیجه را به کاربر نهایی نمایش دهد. اما همیشه لازم نیست همه موارد سئو را بصورت دقیق رعایت کنید بهتر است ضمن رعایت استاندارد های کلی ، بیشتر به تولید محتوا بپردازید.

یکی از اصلی ترین و بهترین راه کار در رتبه گیری در گوگل، تولید محتوا دست اول و عالی است ، محتوایی که حداقل امروزه کم پیدا می شود و بیشتر مطالب به اصطلاح زرد هستند.

دنیای وب تشنه محتوای جدید و مفید است و کاربر نهایی نیز به امید محتوای عالی به نتایج جستجوی گوگل اعتماد می کند و این نیاز باعث شده گوگل تمهیدات ویژه ای را برای مقابله با اسپمر ها و وب سایت های متقلب در نظر بگیرد.

فاکتورهای رتبه گیری در گوگل در سطح دامنه برای سئو سایت

ارتباط دامنه وب سایت با رتبه گیری در گوگل

آیکون سئو جستجو

اگر قصد دارید یک وب سایت را به تازگی راه اندازی کنید و بدون نگرانی رتبه گیری در گوگل را انجام دهید به موارد زیر توجه کنید.

1. سن دامنه

در یک مصاحبه ویدیویی ، مت کاتز از گوگل می گوید:

“تفاوت بین دامنه ای که شش ماه از آن گذشته است در برابر دامنه ای که یک سال از آن گذشته خیلی تفاوت بزرگی وجود ندارد.”

به عبارت دیگر، از سن دامنه در رتبه بندی استفاده می شود اما نه خیلی زیاد.

2. استفاده از کلید واژه در دامنه

استفاده از کلیدواژه در دامنه باعث افزایش رتبه نمی شود اما داشتن کلمه کلیدی در دامنه هنوز هم به عنوان یک سیگنال مثبت عمل می کند .

3. استفاده از کلمه کلیدی به عنوان اولین کلمه در دامنه

دامنه ای که کلمه کلیدی آن از اول دامنه شروع می شود یا در وسط دامنه حتی آخر نام دامنه هیچ تفاوتی در سئو ایجاد نمی کند.

4. مدت زمان ثبت دامنه

دامنه های ارزشمند معمولا برای چندین سال ثبت می شوند، در حالی که دامنه های معمولی و شک دار به ندرت بیش از یک سال استفاده و ثبت می شوند. بنابراین، تاریخی که یک دامنه در آینده به پایان می رسد، می تواند به عنوان یک عامل در پیش بینی ماندگاری یک دامنه مورد استفاده قرار گیرد.

5. وجود کلید واژه در ساب دامنه

ابزار مشهور Moz تایید کرده است کلیدواژه ای که در Subdomain ظاهر می شود، رتبه بندی را افزایش می دهد.

6. تاریخچه قبلی دامنه

اگر دامنه رنک دار خریداری و ثبت می کنید ممکن است در گذشته گوگل آن دامنه را به عنوان اسپمر علامت گذاری کرده باشد ، متاسفانه گوگل سوابق دامنه را به صاحب جدیدش منتقل می کند و طبق آخرین گفتگو ما با گوگل این طور عنوان شد:

دامنه از تنبیه دستی خارج می شود اما قول افزایش رتبه و بودن در نتایج بالا را به شما نمی دهیم.

7. دامنه های دقیقا همتا

دامنه هایی که دقیقا کلمه کلیدی را هدف میگیرند مانند seo.ir ، برای کلیدواژه سئو ، اگر سایت محتوای بی کیفیتی داشته باشد قطعا رتبه ای نخواهد داشت ، برای همین است که دامنه seo.ir به دلیل محتوای بی ارتباط آن با سئو سایت هرگز در صفحه اول نیامد. چون موضوع محتوایی سایت واقعا سئو نیست.

8. عمومی کردن اطلاعات Whois دامنه در مقابل خصوصی کردن اطلاعات Whois

خصوصی کردن اطلاعات Whois در حالت معمول چیز بدی نیست اما وقتی گوگل موارد مشکوک مختلفی را کنار یکدیگر قرار می دهد خصوصی کردن اطلاعات Whois یک پنهان کاری را نشان می دهد.

مت کاتز از گوگل در این باره می گوید:

” وقتی که دامنه های مختلفی با شرایط خاص را چک کردم همه آنها سرویس حفاظت از حریم خصوصی را در دامنه فعال کرده بودند که کاری نسبتا غیر معمول است ، داشتن Privacy Whois به طور معمول بد نیست، اما هنگامی که چندین عامل مشکوک را کنار یکدیگر قرار میدهیم این مسئله حساس می شود “

9. مجرم شناخته شدن صاحب دامنه

آیکون سئو لوکال

اگر گوگل یک فرد خاص را به عنوان یک اسپمر شناسایی کند، این حساسیت باعث می شود دیگر دامنه های متعلق به فرد مجرم شناخته شده مورد بررسی قرار گیرد.

10. دامنه های سطح بالای کد کشور TLD

داشتن دامنه سطح بالای کد کشور (.ir، .pt، .ca) می تواند به رتبه سایت برای کشور خاص کمک کند … اما می تواند توانایی سایت را در سطح جهانی محدود کند.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *